Emperyalizm ve Siyonizmin hizmetkârları yine görev başında! “Küresel Kitap” adlı yayınevinden çıkan, dönemin Irak El Kaidesi elebaşı Ebu Mus’ab ez-Zerkavi’nin yazdığı, “Tarih Boyunca Şiilerin İslam Ümmetine Yaptıkları İhanetler” adlı yalanlarla dolu kitabın Türkiye’de yayınlanması halkın tepkisine yol açtı.

Tevhit ve Cihat Örgütü, Irak el-Kaidesi ve Mücahit Şura Meclisi gibi terör örgütlerini kurmuş ve yöneticiliğini yapmış Ürdünlü örgüt yöneticisi Ebu Mus’ab ez-Zerkavi’nin yazdığı “Tarih Boyunca Şiilerin İslam Ümmetine Yaptıkları İhanetler” adlı yalanlarla dolu kitap “Küresel Kitap” adlı yayınevinden çıktı.

Tekfirci terörist Ebu Mus’ab ez-Zerkavi’nin yazdığı kitap Mahmud Bektaş’ın Türkçeye çevirisiyle fitne saçıyor.

Öldürülen El Kaide elebaşının kaleminden çıkan ifadeler, suç olmasına rağmen Türkiye’de yayınlayanlar, mezhepçilik fitnesini de ateşliyor. İnternette rahatça bulunabilen kitabın tanıtımında ise skandal ifadeler kullanılıyor. İşte o ifadeler:

“Hulefâ-i Râşidîn döneminden günümüze değin Şiilerin İslâm ümmetine yaptıkları ihanetlerin hülasası olan bu kitap, Şehid Şeyh Ebû Mus’ab ez-Zerkâvî’nin 3 bölümlük “Hel Etâke Hadîsü’r Râfıza? (Rafızi’nin Haberi Sana Geldi mi?)” başlıklı seri dersinin tercümesinden oluşmaktadır. Kitabın muhtevasını daha iyi yansıtacağını düşündüğümüz için esere “Tarih Boyunca Şiilerin İslâm Ümmetine Yaptıkları İhânetler” başlığını koyduk.
Şiilerin ihanetlerinin tarihte kalmadığını, günümüzde de aynı yol üzere devam ettiğini örnekleriyle ortaya koyan eser, sahasında önemli bir boşluğu dolduracaktır”