El-Ahd haber sitesinde yer alan habere göre, Suudi Arabistan savaş uçakları, Yemen’i bugün de vurmaya devam etti. Saldırının 13. gününde, Yemen’in merkez kesimlerinde yer alan Ab kentinde bir okul, Suudi savaş uçaklarınca hedef alındı.

Yemen Eğitim Bakanlığından bu saldırıya tepki geldi. Yemen Eğitim Bakanlığı uluslar arası camiadan, Suudi Arabistan’ın Yemen’de bir okula düzenlediği saldırı hakkında araştırma yapmasını istedi. Bu saldırıyı korkakça bir saldırı olarak niteleyen Yemen Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin hedef aldığı vahşi saldırıyı kınadı.

Suudi Arabistan savaş uçakları dün, Yemen’in çeşitli bölgelerini 11 kez bombaladı. Öte yandan, dün gece boyunca Ensarullah halk birlikleri ile el-kaide teröristleri arasında Aden başta olmak üzere ülkenin Güneyinde çıkan çatışmalarda, iki taraftan 18 kişi öldü.

Başka bir haberde de, Suudi Arabistan, Yemen’de sahada başarısız kalınca, Suriye’nin Doğu Guta bölgesinde faaliyet yapan Ceyşül-İslam isimli terör örgütü mensubu 3000 bin teröristi, gemiyle Yemen’e getirdiği iddia edildi.