İşgal altındaki Filistin’de Safad kenti hastanesi Başkanı Salman Zarfa, şimdiye bu kent hastanelerinde 1300 teröristi tedavi ettiklerini itiraf etti. Kentteki Ziv Hastanesinde sadece 500 yaralı tedavi edilmiş. Zarfa, teröristlerin Suriye’de yaralandıklarını ve hastaneye götürülerek tedavi edildiklerini ve bunu hükumetin emriyle yaptıklarını kaydetti.

Korsan İsrail’in 2013 yılından beri Suriye’de yaralanan teröristleri tedavi ettiği belirtiliyor. Verilen bu rakam sadece bir hastaneye ilişkin verileri aktarmakta olup toplam rakamın kaç bin olduğu bilinmemekte. Siyonist İsrail ile Suriye Muhaliflerini bir araya getiren ortak çıkarlar ve zihniyet, İsrail’in muhaliflere yardımlarıyla somutlaşmakta.

Daha önce birçok muhalif komutan yaptıkları açıklamalarda İsrail ile düşman olmadıklarını, İsrail’e müteşekkir olduklarını, İsrail’in Arap Rejimlerinden daha samimi bir şekilde kendilerine yardım ettiğini, Suriye rejimini yıkarlarsa İsrail ile savaşmayacaklarını, İsrail ile bir sorunları olmadığı, Siyonistleri çeşitli şekillerde tebrikleri gibi Siyonistlerle ittifaklarını ifşa eden görüşler belirtmişlerdi.