İslam Dünyası içinde olmayan ama oluşturulmaya çalışılan ve son yıllarda İslami Vahdet hareketliliğine karşı hızlanan fitne kaynaklarından biri Fadak (Fedek) TV. Bu yayın organı İngiltere merkezli ve uydu üzerinden yayın yapıyor. Yasir El-Habib ise fitneci bir molla görünümlü İngiliz ajanı ve bu kanalda yayın yapıyor.

İngiliz ajanı olan bu fitneci şahıs (Yasir El-Habib), Şia görünerek Ehl-i Sünnet kutsallarına saldıran, Müminlerin Annesi Hz. Ayşe’ye hakaret eden, Halifelere hakaret eden bir münafık ve yaptıklarıyla da İslam Dünyasında yeşermiş olan Vahdet ağacını baltalamayı ve Sunni Müslümanları kandırarak Şii kardeşlerine düşman olmalarını sağlamayı amaçlamaktadır. Tabi ki bu şahıs yalnız değildir ve buna benzer birkaç kişi daha Şia Alimi olarak gösterilmeye çalışılmaktadır.

Netice olarak Şii görünüp onu savunduğunu iddia ederek Sunni kardeşine düşman olan da, Sunni görünüp onu savunduğunu iddia ederek Şii kardeşine düşman olan da Siyonistlerin bilerek veya bilmeyerek uşağı olmuştur. O yolda attığı her adım küfür hesabına yazılacak ve kafirlerin tarafına puan kazandıracaktır.