Şeyh İssam Amira özelde Yemen Halkına karşı katliam savaşı başlatan ve Libya-Suriye gibi ülkelere de savaşçı göndererek sözde cihad adı altında dışarıdan destekle Müslümanların katledilmesine neden olan ABD-İsrail uşağı Arap Rejimlerini işaretle, 3 Nisan tarihli hutbesinde şunları söyledi:

“Ahmak (Arap) yöneticiler uçaklarını Yemen’e, Libya’ya ve Suriye’ye sırf Müslümanları öldürmek, onların evlerini yerle bir etmek ve onları yurtlarından etmek için gönderdikleri zaman bunun adına ‘kararlılık’ mı deniyor?

Onların ahlaki ölçülerinin ve pusulalarının nasıl şaştığına ve gemilerinin ihanet ve hainlik denizine nasıl saptığına bir bakın! Düzenledikleri askeri operasyonlar Beyaz Saray’ın takdirini kazanıyor ve Siyonistlerin savaş uçakları bile bu operasyonlara aktif destek veriyor.

Allah onları kahretsin! Şu hepimize vaciptir ki, gerçek manada izzetli, onurlu, bağımsız, halis, temiz ve şer’i bir şekilde onların zorba düzenlerine karşı tahtlarını sarsacak ve batıl rejimlerini devirecek gerçek manada İslami bir kararlılık fırtınasını başlatmamız gerekir. Öyle ki başımızdaki yöneticilerin sonunu getirecek güçlü bir kasırga olmalı!”