Emperyalist ABD’nin Ortadoğu’daki bazı gelişmelerden çok keyif aldığı muhakkak. Bir yanda Direniş Cephesinden darbeler yediği için kahrolan Emperyalist-Siyonist Cephe, diğer yanda ise Müslüman ülkelerin-devletlerin bir diğerine saldırmasından büyük zevk almaktadır.

Yıllardır İslam ülkelerine ya da Mazlum coğrafyalara asker ve silah göndererek buralarda savaşlar çıkaran zihniyet, artık asker hatta silah bile vermeden bu ülkeleri birbirine saldırtacak bir kıvama getirmenin huzuru içerisindedir.

Müslüman halkların yıllardır belki de asırlardır bildiği-beklediği büyük savaşların (HAK-BATIL), bu şekilde yani İslam ülkelerinin birbirinin kanını hevesle dökerek başlayacağını kimse hayal etmemişti galiba.

Öyle ki Emperyalist Amerika ve dolayısıyla Siyonist İsrail ise bu süreçte artık kenarda beklemekte; ne asker ne silah ne para harcamamakta hatta çıkan bu savaşlara ana silah satıcılarından biri olarak büyük paralar kazanmaktadır.

Nitekin ABD’nin Suriye özel temsilcisi “Türkiye’ye mühimmat vermek istiyoruz” açıklamasıyla, biz size silah hediye edelim (SATALIM) siz savaşın (BİRBİRİNİZİ ÖLDÜRÜN ve DAHA ÇOK MÜSLÜMAN KANI AKSIN) diyebilecek bir seviyeye gelmiştir.

Ve bu Süfyani zihniyet böyle bir düzeni-fitneyi, İslam Aleminin ve Müslüman Halkların kalplerinin herzamankinden daha çok bir arada attığı, atmaya muhtaç olduğu günümüz ki Ahir Zaman içinde kuruyor.

Yüce Rabbimiz’den İslam Alemine bu fitne ateşini salanları ve perde önünde Mazlumları savunduğunu söyleyen ama perde arkasında mazlumların göz yaşlarına pis sırıtmaları ile sevinenleri Kahr-u Perişan eylemesini ve bir an önce fitnelerinden Dünya halklarını kurtarıp o Aydınlık Sabaha bizleri ulaştırmasını niyaz ederiz.