Türkiye ile ABD arasında imzalanan anlaşma kapsamında ülkemize getirilecek Emperyalist ABD askerlerinin ilk partisinin sınırlarımızda olduğu açıklandı. Ancak Amerika ile ittifakı ve Muhaliflerin aslında kime bağlı olduklarını utanmadan sergileyen olayın detayları yine de kamuoyundan gizlenmeye çalışılıyor.

Suriyeli “muhalifler” için hazırlanan eğit-donat programı kapsamında 123 ABD askeri Türkiye’ye geldiği ve silahlarıyla birlikte gelen askerlerin İncirlik üssünde bulundukları belirtiliyor.

Muhaliflerin Kırşehir’deki Hirfanlı askeri üssünde eğitilecekleri söylenirken, buradan da Hatay’a gönderilecekleri de aktarılıyor. 83 ABD askerinin İncirlik üssünde kalacağı söylenirken, 40’ının da Kırşehir’e geçeceği kaydediliyor.

Muhaliflerin anti-tank ve makineli silahlar da dahil olmak üzere çeşitli silahlarla donatılarak sözde IŞID çeteleri ile savaşacağı iddia ediliyor ancak Emperyalist ABD’nin Işıd’i kurduğu ve silah yardımı yaptığı ortaya eğitilecek muhaliflerin bu kişilerin Işıd ile savaşacağı büyük bir yalandan ibaret.